Skip to main content
Žaliakalnis

PRAŠOME JŪSŲ PAGALBOS

Žaliakalnio plėtros Strategijai parengti (situacijos analizei) šiuo metu yra atliekama  seniūnijos gyventojų apklausa. Joje dalyvauti gali visi, kurie gyvena arba dirba Žaliakalnyje, kurių tėvai arba giminaičiai gyvena Žaliakalnyje, kurie yra kilę iš Žaliakalnio, vežioja vaikus į Žaliakalnio mokyklas, lanko čia vykstančius renginius, arba savanoriauja.  Anketos yra trijų rūšių: viena pritaikyta verslui, t.y. įregistravusiems savo įmonę, dirbantiems pagal verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymą, kita – savanoriams, t.y. savanoriška veikla užsiimantiems žmonėms, kurie ką nors dirba, negaudami piniginio atlygio. Ir trečia anketa skirta socialiai neaktyviems, t.y. auginantiems vaikelį iki 3metukų amžiaus, slaugantiems sunkų ligonį, arba ilgai nerandantiems darbo.

Visų labai prašome  išsirinkti Jums labiausiai tinkančią anketą ir ją  užpildyti iki šio pirmadienio (sausio 18d.) 10val. Anketose yra po 12 klausimų, į kuriuos atsakydami Jūs užtruksite tik 5 minutes.

Anketa yra privati, ją užpildyti įmanoma tik atsidarius nuorodą, todėl prašome  persiųsti nuorodas visiems Jūsų pažįstamiems, kurie galėtų turėti sąsajų su Žaliakalniu .

Pagarbiai Regina Markevičienė,

Žaliakalnio VVG pirmininkė

Nuorodos į anketas:

Anketa verslui

http://apklausa.lt/f/kauno-miesto-zaliakalnio-seniunijos-gyventoju-apklausa-verslui-k1pe8vd.fullpage

Anketa socialiai neaktyviems

http://apklausa.lt/f/kauno-miesto-zaliakalnio-seniunijos-gyventoju-apklausa-8n3fvqh.fullpage
Anketa savanoriams

http://apklausa.lt/f/kauno-miesto-zaliakalnio-seniunijos-gyventoju-apklausa-savanoriams-5phafy1.fullpage

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *